Tilbake til alle rapporter

Snørydding av kommunal snuplass

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Ola Liøkel 14:26, fredag 8 februar 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Grue 3 minutter senere

Enden på Lyngvegen i Bergesia på Kirkenær er en kommunal snuplass, men den har naboen og jeg stort sett hatt snøryddingen på siden jeg flyttet hit i 1994. Kan dere som har ansvaret for snøryddingen i kommunen gi vedkommende som måker i Bergesia beskjed om at vi ønsker hele snuplassen ryddet for snø? På vedlagte bilde går snuplassen fra bakken (til høyre for skiltet) opp til nr. 7 og inn til høyre på bildet - helt inn til steinmuren.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Utført

    Sendt inn av Dag Haugen 12:51, fredag 15 februar 2019, markert som fikset

  • Saken skulle vært løst, men det er fortsatt akkurat det samme som før. Måker kun en tredjedel av snuplassen og legger igjen en betonghard snøhaug midt på plassen. Det er fortsatt fire meter igjen til min innkjøring som nå er en kjempejobb å rydde uten traktor!

    Sendt inn av Ola Liøkel 14:42, fredag 8 mars 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter