Tilbake til alle rapporter

Pukksteiner (tildels store) og gjørmetilsøling

Rapportert i kategorien Gatefeiing av Roar Holtedahl 08:07, onsdag 6 mars 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Pukksteiner (tildels store) og gjørmetilsøling fra anleggsarbeide på Frogner Stadion. Dette spres utover fortau, sykkelfelt og kjørefelt i Kirkeveien (utkjøringen fra stadion/parkeringsplass). Farlige store pukksteiner også i sykkelfeltet. Grisete søling. Dett må rengjøres minst daglig så lenge prosjektet har transport inn og ut av anleggsområdet!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det tok en god stund før forholdene ble akseptable. Nå er det greit; men fortsatt må prosjektet følges opp og rengjøring utføres: bymelding.no oppgir at det rengjøres der daglig kl. 18.00.

    Sendt inn av Roar Holtedahl 20:41, onsdag 3 april 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter