Tilbake til alle rapporter

Lyskryss med svært uhensiktsmessig signalveksling

Rapportert i kategorien Trafikklys anonymt 14:55, lørdag 9 mars 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Jeg passerer Arendalsgata langs Maridalsveien daglig, normalt i rushtiden, og alltid på sykkel. En sjelden gang treffer jeg "grønn bølge", og det er helt greit. Jeg forstår at siden det er mer trafikk i Arendalsgata, prioriteres denne. Men det virker som om det er et grovt misforhold her, og at Arendalsgata har grøt lys i mange minutter, mens Maridalsveien kun har det noen får sekunder. Siden jeg alltid trafikkerer krysset i rushtiden, kan jeg daglig se at vi som skal krysse nord/syd må vente på grønt lys lenge, selv om det ikke er et eneste kjøretøy igjen i Arendalsgata.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter