Tilbake til alle rapporter

Øverste dekke borte= hull i vei

Rapportert i kategorien Hull i vei av glenn@alphaelektro.no 10:17, torsdag 21 mars 2019

Sendt til Nittedal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Ikke store hullet, men to anledninger har automatisk bråbrems på min bil reagert på dette "hullet" i asfalten. Jeg henger i sikkerhetssele og fare er jo for at de bak meg kjører rett inn i meg bakfra. Er jo ikke normalt at man bråbremser i 80 sone, men følere reagerer på dette hullet på RV 4, sørgående, i bakke fra Kjul og opp mot Slattum. På hovedveien altså. Jeg vet om det nå, så svinger litt unna, men andre har vel samme bil, så...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Bra

    Sendt inn av glenn@alphaelektro.no 18:37, fredag 19 april 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter