Tilbake til alle rapporter

Veien er snart ikke kjørbar innerst i Giltvedtveien, på flata inn mot postkassene. Er det mulig å få på litt pukk.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:24, fredag 22 mars 2019

Sendt til Spydeberg og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Masse huller og veldig løst forbi Giltvedt gårdene mot postkasser der veien deler seg mot Hesleskaug og Haltorp. Veien står i vann og kjennes ut som den går helt i oppløsning. Ble mye verre etter store biler m henger kjørte innover m slam sist det var så bløtt. Er det mulig å få litt stein/pukk?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet ble veldig stort da store og tunge biler m henger kjørte innover da det var som mest teleløsning. Vannet sto opp i grøftene og veien var som løsmasse. Det hjalp når de tok en pause og det tørket opp. Vi skrapet veien selv da hullene var på det verste.Da fikk vi imidlertid godt med grus hele Giltvedtveien opp til det stedet det var som verst. Tror det er en ide å gjøre noe med grøftene langs dette veistykket og sjekke evt om rør er tette. Kanskje det er derfor vannet blir stående slik at problemet blir større der enn på resten av veien. Takker så langt!

    Publisert anonymt 08:49, onsdag 24 april 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter