Tilbake til alle rapporter

Dype hjulspor/ veien har synket utenfor Mor Åses Vei 13 som gjør at jeg skraper opp understellet på bilen når jeg kjører ut fra tomten vår. Ved snøsmelting og regn blir det mye vannoppsamling som gjør at det blir vanskelig å komme seg ut fra tomten uten å benytte bil.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ine Marie Bjølsand 22:16, søndag 24 mars 2019

Sendt til Spydeberg og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Dype hjulspor/ veien har synket utenfor Mor Åses Vei 13 som gjør at jeg skraper opp understellet på bilen når jeg kjører ut fra tomten vår. Skjedde sist fredag 22.03.2019 klokken 16:30. Ved snøsmelting og regn blir det mye vannoppsamling som gjør at det blir vanskelig å komme seg ut fra tomten uten å benytte bil. Dette må utbedres for jeg ønsker ikke å få ødelagt bilen, samt vann som samler seg opp og renner inn på tomten og mot huset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter