Back to all reports

I krysset Bestumveien/Ullernveien/Fagertunveien har det vært en lekkasje vedr. avløp. Gravearbeidene er avsluttet, og det er foretatt en midlertidig utbedring. Slik har det nå vært i minst 14 dager.Imidelrtid er det tydelig at arbeidene ikke er endelig avsluttet. Ved kjøring over det området der det har vært gravet, må man holde en hastighet lavere enn 5 km/time, for ikke å få ødelagt bilen. Det må foretas avsluttende asfaltering og antakeligvis monteres en ny ring på kummen, slik at den kommer opp i rigtig høyde.

Reported in the Hull i vei category by Peter Bjering at 15:50, tor. 28 mars 2019

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Info er lagt inn over under "Oppsummer problemet".

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:41, fre. 26 april 2019

  • Entreprenør har foretatt utbedringer, og det skjedde raskt etter at meldingen ble lagt inn. Imidlertid: Jeg kan ikke se at det som er gjort er noe mer enn en forbedret utbedring. Dersom man kommer kjørende over det aktuelle området i tillatt hastighet, uten å være oppmerksom på de nivåforskjellene som fortsatt er tilstede, vil bilen kunne gjøre hopp, som absolutt ikke er til bilens beste. Det vil være behov for ytterligere utbedringer.

    Posted by Peter Bjering at 11:41, fre. 26 april 2019

  • Still open, via questionnaire, 12:18, man. 27 mai 2019

  • Ut over den midlertidige utbedring, som jeg rapporterte sist, er det så langt ikke foretatt noen ytterligere konkrete tiltak. Det er imidlertid foretatt noen markeringer i veibanen, som jeg oppfatter er en forberedelse til arbeider som skal utføres. Det er vel ca. 2 uker siden disse markeringene ble oppdaget, så det er kanskje på tide at noe konkret blir foretatt.

    Posted by Peter Bjering at 12:18, man. 27 mai 2019

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 12:31, man. 24 juni 2019

  • Dette problemet ble løst på en fin måte. Det tok tid, men resultatet er blitt veldig bra. FiksGataMi fungerer veldig bra!

    State changed to: Løst

    Posted by Peter Bjering at 12:31, man. 24 juni 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?