Tilbake til alle rapporter

Stor skade i veien, rundt kummer. Mer enn to meter diameter, ca 15-20cm dypt til tider. Kommer an på tele og leire i grunnen. Ble værre etter forrige spyling /rørinspeksjon. Må kjøre omveg i naboenes grøfter for å unngå å kjøre oppi så bilen slår nedi hullene. Det er høy asfaltkant rundt og kummene er sunket ytterligere nedi det gruslaget som er blitt fylt over. Her må det graves, utbedres og asfalteres. Har noe av samme problemer i hamnevegen og leiravegen også. Nå må noen ta tak!

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Halvard Nordseth 22:31, tirsdag 2 april 2019

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Skadene i vegen har vært i årevis og det er tidligere blitt satt opp kjegler og fylt opp med grus for å tette krateret. Dette er ikke en god løsning da grusen synker ned og blir borte etterhvert. Kjegle e blir borte og det er fortsatt en 10 cm forhøyning over 3/4 del av vegen. Biler slår nedi med støtfangere og understell, og det er veldig ubehagelig å kjøre over. Det blir for dumt å måtte kjøre rundt, selv om det er det som skjer da en må forbi. Naboenes grøfter er "veiene" vi må bruke for å komme forbi.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:25, tirsdag 30 april 2019

 • Tidligere er det blitt rapportert om defekte lys i stolpene på boligfeltet. Dette ble reparert fort og ble bra.

  Sendt inn av Halvard Nordseth 23:25, tirsdag 30 april 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:27, onsdag 29 mai 2019

 • Ingen reparasjon har skjedd. Med det har begynt å bli hull i asfalten på utsiden av kummen litt lenger ned i gata også, siden jeg sendte inn saken første gang. Dette hullet er forsøkt reparert tidligere, da det er nyere asfalt der hullet er.

  Sendt inn av Halvard Nordseth 00:27, onsdag 29 mai 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:41, onsdag 26 juni 2019

 • Ingenting skjer med skadene i vegen. Like humpete og leit å kjøre over og grøftekanten blir fortsatt brukt som vei forbi.

  Sendt inn av Halvard Nordseth 19:41, onsdag 26 juni 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:07, torsdag 25 juli 2019

 • Ingenting skjer.

  Sendt inn av Halvard Nordseth 16:07, torsdag 25 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter