Tilbake til alle rapporter

Farlig dump

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Jon Arnold Markhus 12:14, ons. 15 juni 2011

Sendt til Nittedal og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Kjører mann inn i rundkjøringen sørfra med retning nordover evt. inn mot Kjul Terrasse så vil man legge merke, ikke nødvendigvis se, en hump i veien idet man kjører inn i selve rundkjøringen som vil oppleves som om bilen blir kastet ut av rundkjøringen. (Dumpen er absolutt værst for de som kjører nordover). Når rundkjøringen er "klar" og man velger å kjøre inn i rundkjøringen uten stans (noe som de fleste gjør da rundkjøringen er meget oversiktilig) så kan denne dumpen være livsfarlig. Jo mindre bil man kjører jo større vil dumpen føles og det er lett å miste kontrollemn på vei ut av rundkjøringen.

PS. Har meldt fra om dette før pr tlf. men intet har skjedd.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ikke noe problem.

    Publisert anonymt 17:46, tor. 16 juni 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter