Tilbake til alle rapporter

Mangler vårrengjøring

Rapportert i kategorien Gatefeiing anonymt 00:27, tirsdag 30 april 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ås 2 minutter senere

Ås kommune har gjort en meget bra jobb med å feie sånn og si alle sykkelstier rundt omkring, men jeg mistenker at den langs Osloveien har blitt glemt. Er det mulig å ønske seg dette i løpet av de nærmeste dagene? Det er ganske farlig sånn som det er nå for oss rulleskifolk. Kjære Ås kommune, det er kanskje lenge til jul, men vær så snill og send et feieredskap som gjør klar Osloveien for våren, helt opp til Horgen-krysset. Tusen takk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Stor takk til Ås kommune! Allerede 2 dager etter innrapporteringen kom feiemaskinen, og nå er Osloveien klar for små hjul.

    Publisert anonymt 22:15, torsdag 9 mai 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter