Tilbake til alle rapporter

Store dype hull i hele Øysteins gate, se vedlagte bilder. Det er itillegg stor fare for å ikke se hullene da det ikke finnes et eneste gatelys i Øysteins gate.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:29, søndag 5 mai 2019

Sendt til Verdal og Statens vegvesen region midt 1 minutt senere

Store dype hull i den asfalterte veien. Ligner mer en hullete grusvei enn en gate midt i sentrum. I tillegg finnes det ikke et eneste gatelys i hele Øysteins gate så sjansen for å se hullene er liten. Veien brukes mye av de kommunale hjemmehjelpbilene og brukere av Arken. Det har tidligere år blitt gjort asfalt-lapping av veien, men her må nok grunnarbeid gjøres, nye store hull dukker opp så snart det regner. Håper dette blir gjort så fort som mulig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:24, mandag 3 juni 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:25, tirsdag 2 juli 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:38, tirsdag 30 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter