Tilbake til alle rapporter

Glatteveier

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 09:49, mandag 6 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region midt og Hareid 1 minutt senere

Det kom snø til 3 mai, det var 15-20 cm med snø på vei 61 Hareid - Garnes samt videre Garnes - Eiksund vei 653, det var veldig dårlig føre og ingen brøytemannskap å se til tross for at det var meldt snø. Ringte inn å varslet 175. 6 mai samme strekning, samt E39 i Ørsta, var det underkjølt eller noe for veiene var glatte som såpe, selv med vinterdekk. Det var meldt lave temperaturer og nedbør, selv om det er mai bør de som har ansvaret være i beredskap når det er slike meldinger. Også ringt inn å meldt fra til 175. Håper for de neste dagene at det er beredskap så man slipper å kjøre i 20-40 km/t hele veien Hareid-Ørsta for oss som kjører til jobb før solen kommer å tiner veiene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter