Tilbake til alle rapporter

Veiarbeidsutstyr sperrer sikt i kryss v/innlaget.

Rapportert anonymt 07:06, mandag 13 mai 2019

Sendt til Tønsberg og Vestfold 4 minutter senere

Ifm. asfaltering av Åsgårdstrandveien forbi Innlaget er det plassert mye utstyr i krysset. Dette sperrer sikten. Det er kryssende sykkelsti her også. LItt ironisk er det en stor "sikkerhets"-tilhenger som står der permanent og sperrer synsfeltet mest. Det er ikke mulig å se trafikk på Åsgårdstrandsveien 311 fra nord når en kommer ned Innlagsveien 535. Synsfeltet til sykkelstien er også sperret. Om morgenen fungerer dette stedet som oppmøtepunkt der lastebiler og andre kjøretøy bruker veibanen midertidig til kjøretøyoppstilling. Etter arbeidstids slutt hensettes materiell og kjøretøy ved tilhengeren til neste arbeisdag.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 13:55, mandag 10 juni 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter