Tilbake til alle rapporter

Høy hastighet

Publisert av Styret for Nordåkerene borettslag 20:25, tor. 23 mai 2019

Sendt til Verdal og Nord-Trøndelag 4 minutter senere

Høy hastighet i gata til tross for 30 sone, og manglende respekt for vikeplikt fra høyre. Så det har oppstått mange farlige situasjoner. Det forårsaker også mye støy og støvproblemer. Det mange eldre som bor i blokka og skal krysse gata. Risikabelt med hensy til barnehage, Lekekroken, i gata. og ellers familier med små barn i nabolaget.

Vi ønsker at det blir satt opp opp to fartsdumper, samt oppmerking av to fortgjengerfelt, for å trygge forholdene til mye trafikkanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei, Nordåkeren blir ny-asfaltert i høst. Vi kan ta stilling til om farten i gata er for høy ved å måle hastigheten over en periode etter asfaltering og se på om evt. skilting av 30 sone er godt ivaretatt før fysiske fartshindre (fartshumper).

  Publisert anonymt 08:42, fre. 24 mai 2019, markert som fikset

 • Nå må noe skje SNAREST i Nordåkeren før noe alvorlig skjer i krysset Nordåkeren og Johannes Brunsgate og i krysset Nordåkeren og Asbjørnsens gate. Man må være oppmerksom på at gata Nordåkeren IKKE er en forkjørsvei og hastigheten er 30 - TRETTI km i denne veistrekningen. Som eier av en leilighet i området har jeg over lang tid sett biler med en enorm fart og de fleste som kjører denne gaten forholder seg heller ikke til vikepliktregelen. Midt i denne veistrekningen ligger LEKEKROKEN BARNEHAGE og for meg er det et under at ikke noe er skjedd i området. Nå når et leilighetskompleks, med mange eldre beboere har flyttet inn, er det en stor oppgave bare det å passere til fots over gata Nordåkeren for å komme frem til de kommunale fasiliteter og forretninger grunnet voldsom trafikk med ditto stor fart. Ingen hensyn blir tatt av bilistene. Det MÅ fortgang i å anlegge FARTSDUMPERE foran begge kryssende sidegater, Johannes Brunsgate og Asbjørnsensgate. Det kan ikke være slik at vi skal leke med livet for å ta en handletur til Megan eller Rema 1000. I tillegg til fartsdumper MÅ det settes opp skilt som viser hastigheten; 30 km/t samt skilt som viser at Nordåkeren IKKE er en forkjørsvei. I fjor høst ble det satt opp en fartsmåler i gata, men hva var hensikten med den?? Total unødvendig da jeg på en 2-timers sjekk fra min altan så at ca 65% av de som passerte denne fikk rødt lys som indikerte hastighet godt over 30 km. Så en oppfordring til kommunen til slutt; FÅ OPP SKILT OG FARTSDUMPERE ASAP.

  Sendt inn av Wiggo Johansen 16:27, ons. 19 juni 2019

 • Nordåkeren skal asfalteres høsten 2019.

  Vi kan vurdere tiltak etter asfaltering. Fartshumper osv. I forkant av dette kan vi sette opp lystavle og registrere snittfart /maksfart før vi beslutter hvilke tiltak vi gjør her..

  Publisert anonymt 09:50, tor. 20 juni 2019

 • Høres ufattelig negativt ut fra kommunen. Det er ikke en gang et oppmerket gangfelt i Nordåkeren så dette bør være et MINIMUMSKRAV til trafikksikkerhet for gående over denne STERKT belastede veien etter at Norgata fikk fartsdumper. Tydelig at samtlige regner Nordåkeren som en avlastningsvei for Norgata da økning av trafikken ble enorm etter at fartsdumpene bla anlagt i Norgata. Som privatperson ser jeg ferdselen hver eneste dag så nu vurderer undertegnede å kontakte politiet slik at fartskontroller blir utført i Nordåkeren med jevne mellomrom. Trafikketaten vurderes også for oppsetting av skilt da det ikke finnes et eneste skilt i gata!!! Trodde dette var kommunenes ansvar, men..........

  Sendt inn av Wiggo Johansen 11:05, tor. 20 juni 2019

 • Jo, dette er helt klart vårt ansvar. Men som jeg tidligere skrev, vil Nordåkeren bli reasfaltert etter sommern. Gangfelt vil selvsagt bli merket etter asfaltering. Vi har også bestilt skilt slik at eksisterende gangfelt skiltes om dette mangler. Vi tar en vurdering om vi må etablere nye krysningspunkt/fartshumper/tiltak ETTER asfaltering.

  Merknad: Det er 30 sone i sentrum/området. Men vi kan sette opp ekstra skilt (påminnere) om dette ikke framgår tydelig for alle som ferdes i Nordåkeren.

  Publisert anonymt 12:29, tor. 20 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter