Back to all reports

Buskas gjør at fortau ikke kan benyttes

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 21:36, man. 27 mai 2019

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 4 minutes later

Ved Natlandsveien 12 er det så mye overhengende buskas ned på fortauet at det mange steder IKKE er mulig å gå på fortauet uten å få busker i hode. To personer kan heller ikke passere hverandre andre steder langs fortauet uten at minst en enten må vente (til de kan passere hverandre på et bedre sted) eller får buskas i hode. Dette er et meget trafikkert fortau, så dette må snarest beskjæres kraftig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 00:08, tir. 25 juni 2019

  • Dette er et stort problem, og jeg er skuffet over at dette ikke er løst for lenge siden: - det berører mange mennesker hver dag - det fører til nestenulykker mange ganger ukentlig ved at folk går ut i kollektivfeltet på denne plassen - det er meget billig og kjapt og løse med hekksaks og beskjæring

    Posted anonymously at 00:08, tir. 25 juni 2019

  • Still open, via questionnaire, 12:48, tir. 23 juli 2019

  • Delvis løst, men: Hekken må klippes i flukt med mur (så ikke deler av fortauet okkuperes av buskas) og buskene må også klippes i høyden (så ikke buskaset gjør at man må dukke for å passere). Saken er altså ikke ferdig løst enda.

    Posted anonymously at 12:48, tir. 23 juli 2019

  • Still open, via questionnaire, 15:16, ons. 21 august 2019

  • Her må noe snarest gjøres! Dette er fortau langs en av hovedtraseene til byen. Buskas henger ned over fortau, slik at personer med høyde over 140 cm må dukke kraftig eller gå helt ytterst. Dette gjør at flere personer ikke kan passere hverandre på fortauet. Jeg har flere ganger vært vitne til nestenulykker ved at fotgjengere går ut i veien på de mest problematiske områdene (og nesten blitt påkjørt av bussen).

    Posted anonymously at 10:44, ons. 2 oktober 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?