Back to all reports

Vanskelig tilgang og farlig overgang til flott snarvei!

Reported in the Sykkelveier category by SLF Lillestrøm og omegn at 22:04, tor. 27 juni 2019

Sent to Rælingen and Statens vegvesen region øst less than a minute later

I dag åpnet kommunen flott snarvei langs Skjærvagapet som vi har etterlyst i mange år (jf fiksgatami.no/report/56021). Kjempebra, men dessverre slutter den flotte snarveien rett ved Strømsveien. Dette er en sterk trafikkert "bilvei" som er vanskelig, ja direkte farlig å krysse. I Romerikes blad av 20.06.19 kunne vi lese at "Skedsmo kommune opplyser at det i Strømsveien ved Strandveien kommer til å bli noe økt trafikk på grunn av stien og oppfordrer bilister til å ta hensyn og være forsiktige inntil et gangfelt er på plass." Da kan vi bare håpe at alle bilister som i framtiden kjører langs Strømsveien har lest og husker disse ordene i Romerikes blad - eller at vegmyndighetene vurdere med andre trafikksikkerhetstiltak her! Hva med fareskilt nr 144 som "varsler om sted hvor syklende ofte krysser eller kjører ut på vegen" (jf skiltforskriften)?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vi har ikke fått noe svar fra vegmyndighetene i denne saken, men på Facebook siden til Lillestrøm sykkelby ble den 08.08.19 lagt ut følgende info: "Skjærvagapet er åpent for alle som er lei av å gå på fortauet nedover fra sagdalen til Strandveien. Snart kommer det skilt og etterhvert gangfelt over Strømsveien."

    Posted by SLF Lillestrøm og omegn at 21:57, tor. 5 september 2019

  • Vi har fortsatt ikke fått noe svar fra vegmyndighetene i denne saken, men på Facebook siden til Lillestrøm sykkelby ble den 10.08.19 lagt ut følgende info: "Snarveien gjennom skjærvagapet må brukes og oppleves av flere for å få gangfelt over Strømsveien ved Strandveien." Vi mener vel det motsatte er tilfelle her: Vi må FØRST få på plass gangfelt over Strømsveien ved Strandveien, og så kan snarveien gjennom Skjærvagapet brukes og oppleves av flere (særlig barn)!

    Posted by SLF Lillestrøm og omegn at 09:33, søn. 29 september 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?