Tilbake til alle rapporter

Giftig tre i veikanten (Gullregn)

Rapportert i kategorien Trær anonymt 10:16, fre. 19 juli 2019

Sendt til Malvik 4 minutter senere

Det står ett tre av typen Gullregn i veikanten mellom Ekornvegen 20 og Ekornvegen 3. Treet står akkurat inne på tomt 2/477, som er eid av en Torstein Kaald Olsen. Mannen er bosatt i utlandet og er ikke mulig å komme i kontakt med. Gullregn er svært giftig, står på svartelisten til artsdatabanken, og vil bli forbudt fra januar 2021.

Etter blomstring dannes det erterbelger som inneholder erter som kan være fristende for barn å smake på. Det skal ikke mer til enn 3-4 erter før ett barn får alvorlig forgiftning. Det bor svært mange små barn i gaten her, og treet er ønsket fjernet. Kan kommunen bistå her?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:25, fre. 16 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter