Tilbake til alle rapporter

Mye sandstøv som virvles opp når bilene kjører.

Publisert av Thomas Olsen 14:54, fredag 19 juli 2019

Sendt til Nordland og Hadsel mindre enn et minutt senere

Det virvles opp mye sandstøv som legger seg som et grått lag på biler,hus og i ventilasjon. Det hadde vært ønskelig med noe som kunne dempet mengden støv. Det gjelder strekningen Møysalveien opp til Hennes kirkegård.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå er det krise opp veien! Vi har ringt,sendt mld og bedt om å få noe veisalt på for å dempe mengden støv. Det er grått. Ingenting skjer. Det ble lovet en bil mandag 12/08. Hvor ble den bilen av? Føler vi ikke blir tatt seriøst i denne saken.

    Sendt inn av Thomas Olsen 17:09, tirsdag 13 august 2019

  • Tiltaket bedret situasjonen,men det tok veldig lang tid før det ble iverksatt tilltak. Og det måtte ringes og skrives flere ganger før det skjedde noe.

    Sendt inn av Thomas Olsen 15:25, søndag 18 august 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter