Tilbake til alle rapporter

Ingen følger påbudet som gjelder gjennomkjøring forbudt.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Peder Wold 20:17, fredag 19 juli 2019

Sendt til Verdal og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

Gaten har gjennomkjøring forbudt. Kun kjøring til boliger i gata. Sliter med at denne skiltingen ikke følges/etterleves. Har registrert at sjåførskoler, kommunale biler, private m.m. benytter seg av denne gata som en gjennomkjøring. Dette har tatt seg opp etter at volhaugvegen ble reetablert med nytt asfaltdekke. Enkelte dager passerer det 150-200 biler her. Ber om at skiltingen ses på, eventuelt etableres fartshump. Da fart på denne vegen normalt sett er på 40-50km/t, da de som kjører vestover ikke har noe vikeplikt i umiddelbar nærhet. Som beboer er det frustrerende å se at ingen følger den stedlige skiltingen. Dette er et stort problem, og en ulykke vil snart påtreffe da det ikke er gangfelt i denne gata. Vil være så ærlig å si at ingen bryr seg om denne skiltingen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter