Back to all reports

Tornebusker er plantet for nær asfalten og man stikker seg på disse.Strøgrusen er enda ikke fjernet.

Reported in the Sykkelveier category anonymously at 23:25, søn. 21 juli 2019

Sent to Porsgrunn and Statens vegvesen region sør 5 minutes later

Tornebusker vokser inn i veibanen og hindrer ferdsel.Strøgrusen er enda ikke fjernet.På kanalbrua hindrer vegetasjonen og stolpen til bomstasjonen fri sikt til trafikkskilt for gangfelt og sykkelveg.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:57, man. 19 august 2019

  • Strøgrusen ble fjernet etter 2 dager, men stikkebuskene,berberis og rosa rugosa vokser opp av asfalten og langt ut over asfalten.Busken i brorekverket har tidligere blitt rapportert og fjernet, men har grodd opp igjen.Jeg var senest den 14..8.19 utsatt for en nesten påkjørsel av syklist her.Masta til bomstasjonen og busken i rekkverket sperrer for sikt til skilter for fotgjengerfelt og sykkelvei.

    Posted anonymously at 13:57, man. 19 august 2019

  • Still open, via questionnaire, 21:04, man. 16 september 2019

  • Det har alltid vært et vanskelig problem å få løst,dette med vegetasjon som hindrer sikt og fremkommelighet.Denne gang/sykkelvegen er mye brukt av alle kategorier mennesker og dyr.Den brukes av små barn som så vidt går eller bruker balansesykkel.Den brukes av gamle mennesker med hørselshemninger og bevegelseshemninger. Den brukes til treninsbane for rulleski og rulleskøyter.Den brukes til trening med racersykkel.Den brukes av unge og gamle på elsykkel og elmoped.Sist men ikke minst brukes den til løpekonkuranser.Det er derfor helt uforståelig at store asfaltarealer skal være dekket med stikkende busker som også vokser opp av asfalten.

    Posted anonymously at 21:04, man. 16 september 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?