Tilbake til alle rapporter

Farlig høy hekk

Rapportert anonymt 06:58, tor. 25 juli 2019

Sendt til Sør-Varanger og Finnmark 2 minutter senere

I krysset hvor Fjellveien deles er hekken på tomten merket av i kartet vokst seg så høy at det er til stor fare for både kjørende, syklister og gående. Du må nå godt ut i krysset på tur opp bakken før du ser trafikken du har vikeplikt for til høyre. Senest i går holdt jeg på å bli påkjørt av to biler som var på tur opp, de hadde nok for høy fart men selv i sneglefart oppstår det farlige situasjoner da du ikke ser de som kommer ned før du er forbi hekken og da er langt inn i krysset. Eier av tomten eller kommunen bør snarest få klipt hekken ned før det skjer en ulykke! Også i svingen ned Fjellveien mot dette krysset begynner trær å vokse seg store mot veien og hindrer sikt hvor farlige situasjoner kan oppstå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fixa kjapt så enten tilfeldig eller så funker dette!

    Publisert anonymt 08:37, tor. 22 august 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter