Tilbake til alle rapporter

A

Publisert av Arvid Knutsen 12:38, ons. 31 juli 2019

Sendt til Hamar og Hedmark 2 minutter senere

Hvorfor reagerer ikke Hamar Kommune på tips om ting som burde ordnes??? F.eks plata utenfor Heia Hamar og Bassaren som smeller hver gang en bil kjører over. Dette har vært påpekt ved flere anledninger i 3 år nå, senest for ca 14 dager siden i HA på tråden. Er det ingen i f.eks Formannskapet, Rådmannen som har vært på Stortorvet de siste 3 årene og hørt dette smellet?? Det må vel være en eller annen i Hamar Kommune som har myndighet til sørge for å ordne slike ting??? Eller et parti som viser handlekraft, det kan muligens skaffe stemmer i valget til høsten. Problemet kan sannsynleg løses med å flytte problem platen ut mot lekeplassen. 2 mann i 10 minutter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Arvid Knutsen 18:10, ons. 28 august 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter