Tilbake til alle rapporter

Ønsker at gjennomkjøring forbudt skiltet her blir flyttet på. Dette pga. skiltet er lite synlig for bilister! Mange som ikke ser dette skiltet og kjører gjennom denne veien! Veien er gjennomkjøring forbudt. Og da bør skilting syns slik at man får slutt på denne gjennomkjøringen.

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 16:50, onsdag 31 juli 2019

Sendt til Spydeberg og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Ønsker at gjennomkjøring forbudt skiltet her blir flyttet på. Dette pga. skiltet er lite synlig for bilister! Mange som ikke ser dette skiltet og kjører gjennom denne veien! Nyveien er gjennomkjøring forbudt. Og da bør skilting syns slik at man får slutt på denne gjennomkjøringen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter