Tilbake til alle rapporter

Manglande kantslått.

Publisert av Oddny Råsberg 17:57, søndag 4 august 2019

Sendt til Høyanger og Sogn og Fjordane 3 minutter senere

Kantslått ikkje utført siste 3 åra på tidl E39 gjennom Norevikbygda. Spesiellt strekninga frå Olav Hellebø og utover til Norevik bru. Vegen blir smalare og smalare. Håpar denne meldinga gjev resultat, har purra fleire gonger tidlegare år, og snakka med Nordgulen, ingen respons.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:00, søndag 1 september 2019

  • Kontakta uteseksjonen pr tlf sommaren 2017, 2018 og i år på fiks gata mi. Ingen respons. Vedlikehald på denne vegstubben (gamle E39, no kommunal) er svært mangelfull. Veggrøftane er igjengrodde og graset som er fjerna frå kantane er det vi som bur her som har fjerna. Men det er framleis ikkje bra.

    Sendt inn av Oddny Råsberg 20:00, søndag 1 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter