Tilbake til alle rapporter

Manglande busskur. I sommar vart busskuret fjerna på grunn av bilkollisjon. Det er ikkje sett opp nytt busskur igjen, noko som er veldig sakna blant skuleborna. Det er heller ikkje tydeleg busslomme på staden, slik at busstoppet blir meir trafikkfarleg no enn det var då ungane kunne stå inni skuret å vente på bussen.

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp av mona.gronas@haugnett.no 21:38, tirsdag 20 august 2019

Sendt til Bømlo 1 minutt senere

Busskur vart fjerna og er ikkje erstatta med nytt busskur. Me ynskjer busskuret tilbake.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:15, tirsdag 17 september 2019

  • Løysninga på dette problemet tar alt for lang tid. Busskuret bør komme på plass snarast då det på bussholdeplassen no kun er ei stor hole. Dette gjer at skulebarna må stå ute i vegbana å vente på bussen. Dette skapar farlege trafikksituasjonar og gjer skulevegen utrygg.

    Sendt inn av mona.gronas@haugnett.no 22:15, tirsdag 17 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter