Back to all reports

Vann renner ut av muren og skaper holke på gangveien hver vinter.

Reported in the Annet category anonymously at 01:14, fre. 23 august 2019

Sent to Akershus and Bærum 1 minute later

Jeg har meldt før, men ingenting skjer, derfor melder jeg som ny sak. Oppdateringer blir jo ikke sendt videre etter det jeg forstår. Dette gjelder gangveien ned mot busstoppen på Lysaker, like ovenfor der trappa fra Lysakerlokket kommer ned. Det er to hull i muren, og derfra renner eller pipler det alltid litt vann ned på gangveien. Dette er sikkert en vanskelig sak, det kan se ut som om vannet blir drenert ut fra en privat eiendom og ned på gangveien. Det er vått nesten bestandig, bare tørt på asfalten etter langvarig tørke. Da det regnet før i dag, sto en stråle vann rett ut i gangveien. Om vinteren dannes det holke, som stort sett er der hele sesongen, så lenge det er kuldegrader. Jeg har selv falt stygt der, og vet at det gjelder flere. Jeg tenker at dette bør det jobbes med nå, så problemet er løst når vinteren kommer. Det må kunne finnes en løsning selv om det innebærer å involvere en privat eier. Send meg gjerne oppdateringer.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Jeg ønsker oppdateringer

    Posted anonymously at 01:16, fre. 23 august 2019

  • Problemet er IKKE løst. Vennligst les teksten, dette kan se ut som et lite problem, men setter mange i fare hver vinter. Det er muligens ikke så lett å løse, men helt nødvendig å få gjort noe med.

    Posted anonymously at 01:31, fre. 20 september 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?