Back to all reports

Bygård rister kraftig dypt hull i veien.

Reported in the Gater/Veier category by Jonas Kahn at 08:55, man. 2 september 2019

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Bygård rister kraftig hver gang tunge kjøretøy kjører forbi. Dette er 40 sone men de fleste bilene ligger i 60. Kumlokk har sunket ned slik at det har blitt et veldig dypt hull. Bygård rister kraftig og har begynt å slå sprekker i muren. Dette er også en skolevei for mange. Ville vært fint med Fartsdump her slik at bilene ikke kjører så fort.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:24, man. 30 september 2019

  • Saken ble meldt for over en mnd.siden. Kumlokket som erplasser midt i fotgjengerfeltet synker, det medfører at bygård ryster kraftig hver gang bussen kjører forbi i tillegg til andre tunge kjøretøy, fartsgrense på 40 km time blir ikke tatt hensyn. Veien har også sunket mot fortauet, dette medfører mer risting i tillegg til at det dannes en stor vanndam når det regner, det dekker fotgjengerfeltet som blir ubrukelig.

    Posted by alialtie@online.no at 21:46, søn. 6 oktober 2019

  • Bygården rister kraftig når tunge kjøretøy kjører forbi, mange som kjører over fartsgrensen, kanskje det hadde hjulpet med en fartsdemper? I tillegg er veien utenfor bygården «sunket», noe som gjør at det er veldig mye vann på veien utenfor inngangsdøra til bygården.

    Posted anonymously at 11:08, fre. 11 oktober 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?