Tilbake til alle rapporter

Svært ugjevn vei ved innkjøring til Langenesveien

Rapportert i kategorien Hull i vei av Erik Birkeland 12:50, tor. 26 september 2019

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

I forbindelse med arbeidene på Hjellestadveien har Entreprenøren ledet trafikken mot Hjellestad ut i et svært humpete veistykke. Biler velger å holde til venstre der veien er bra og det har ved flere anledninger skapt farlige situasjoner. Her må det settes inn tiltak straks.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er ikke gjort noe med denne saken. Det er en rekke dårlige strekk nå i forbindelse med veiprosjektet, men en må kunne forvente at de holder en akseptabel standard på de omkjøringene de lager . Hvor er Vegvesenet i dette prosjektet og hvorfor aksepterer de dette.

    Sendt inn av Erik Birkeland 08:44, tir. 5 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter