Tilbake til alle rapporter

Ber om flytting av 80-sone forbi kryss Skarabakken.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Vidar Fagerjord Harboe 16:24, lørdag 28 september 2019

Sendt til Etne og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Ber om at fartsgrensen senkes slik at det er 50-sone fra og med kryss Skarabakken til Håfoss, altså at 80-sonen flyttes forbi Skarabakken-krysset. Det er stedvis veldig smalt og ofte kommer trafikken brått på. Det er stadig svarte bremsespor etter trailere som må bråbremse når de møter annen tungtrafikk. I praksis går uansett trafikken som regel i rundt 60-65 km/t. Krysset Skarabakken er lite og uoversiktlig, det står veldig mange søppelbokser der når det er henting samt at skoleskyssen stopper i krysset. Alt tilsier at det ikke bør være 80-sone der.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter