Tilbake til alle rapporter

Behov for nytt "gjennomkøyring forbodet" skilt, samt nytt skilt i andre enden av vegen.

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 14:35, man. 30 september 2019

Sendt til Stord og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Gjennomkøyring forbudt skilt er gamalt og treng å bli fornya! Det bør også vere skilt på toppen av bakken for bilar som kjem andre vegen. Dette er ein smal veg, som er i dårleg stand, og som vert nytta som skuleveg for mange born. På store delar av vegen er det også fjell på begge sider av vegen, og det er såleis lite moglegheiter for å gå ut i grøfta når det kjem bil. I vinterhalvåret er det også svært mørkt her. Per i dag vert gjennomkøyringsforbodet i lita grad overholdt, og det køyrer mykje bilar som skal til legevakt og sjukehuset opp denne vegen, ofte i stor fart. Nye skilt (i begge endar) kunne gjerne gjort gjennomkøyringsforbodet meir tydeleg, og skulevegen tryggare.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Meldinga di er videresendt Stord kommunalteknikk, avd. for veg. Mvh Fellestenester

    Sendt inn av kundetorget@stord.kommune.no 14:42, man. 30 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter