Tilbake til alle rapporter

Vi trenger fartsdumper og «kjør sakte»-skilt

Rapportert anonymt 15:55, mandag 30 september 2019

Sendt til Vågsøy og Sogn og Fjordane 5 minutter senere

Trafikken i denne gata har økt veldig de siste årene og det samme har farten på de bilene som kjører her. Og det er kommet spesielt mye tungtrafikk på grunn av de nye boligfeltene. Tidligere da det var lov å parkere langs veien måtte bilene senke farten på grunn av biler som sto parkert, nå er det ikke lenger lov å parkere langs veien her - noe som resulterer i at bilene øker farten. Veien er også forholdsvis brei her i forhold til gatene rundt, noe som også er med på at bilistene øker farten. Det er ekstremt få som holder fartsgrensen her på 30 km/t. Det er livsfarlig! Vi er mange småbarnsfamilier i denne gata og vi har INGEN barn å miste! Det MÅ settes i verk tiltak før noen blir påkjørt og i verstefall dør! Vi trenger fartsdumper og skilt! :-)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter