Tilbake til alle rapporter

Feil oppmerking

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Kim Andre Johansen 11:45, ons. 2 oktober 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 5 minutter senere

Her har dere igjen basja på leggen angående oppmerking av kjørefelt etter asfaltering. Skjedde også i John Aaes veg bak City Syd for kort tid siden og dette minner om at dere bør ta før og etterbilder fremover, så det samme ikke skjer flere ganger. Her skal det være svingfelt til venstre både opp bakken mot Esso og ned bakken mot Bjørndalen for å forhindre at de som skal til venstre som må vike, ikke skal sperre all fremkommelighet til de som skal til høyre! Igår ble metrobussen stående å blokkere hele det nederste krysset frem til bilene i øverste kryss hadde kommet seg til venstre. RYDD OPP!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter