Tilbake til alle rapporter

Trafikkfarlig skolevei/gangtrase

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 18:43, onsdag 2 oktober 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Bertrand Narvesens vei er stengt for gjennomgang i forbindelse med bygging. Alternativ gangtrase er lagt langs Petersborgkvartalet. Dette er den enneste gangveien som kobler sammen tidemansjordet/hasle skole ned mot Gladengveien/Ensjø. Alternativet er via Grenseveien eller Ensjøveien som er lange omveier. Skolebarn til Hasle skole og Fystikkaleen ungdomskole bruker denne veien.

På denne gangtraseen er det daglig farlige situasjoner. Det er byggearbeid uten sikring. Det er større kjøretøyer som rygger ut i traseen uten at noen passer på. Det er konflikter mellom biler, syklister, skolebarn/gående, anleggsarbeidere, nyttekjøretøy osv. Se eksempel i bilde som ble tatt mandag 30/9-19.

Håper dette kan ryddes opp i før det skjer en alvorlig ulykke her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter