Tilbake til alle rapporter

Savner eksplisitt skilting av vikeplikt i krysset Nordåsveien/Holmliaveien og Rosenholmveien

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av fnoyseth@gmail.com 17:14, tor. 3 oktober 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

I dag er det slik at når man kommer langs Nordåsveien mot Holmliaveien har man vikeplikt for høyretrafikk som kommer langs Rosenholmveien. Dette foreslår jeg gjøres tydelig ved å sette opp vikeplikt-skilt. PS Egentlig hadde jeg ønsket at Nordåsveien ble gitt status som forkjørsveg slik at det var trafikken langs Rosenholmveien som hadde vikeplikt! - men her ønsker man kanskje å prioritere busstrafikken som kommer fra oppstillingsplassen ved Rosenholm..?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:47, man. 4 november 2019

  • Jeg fikk et svar fra inneholdt informasjon jeg ikke hadde etterspurt samtidig som det virket som forhold ved det jeg spurte om var oversett eller ignorert. Et dårlig svar.

    Sendt inn av fnoyseth@gmail.com 00:47, man. 4 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter