Tilbake til alle rapporter

Elendig arbeid

Rapportert i kategorien Gatelys av Kim Andre Johansen 20:12, søndag 6 oktober 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

I fjor ble det meldt fra om mange gatelys som ikke fungerer lengre i Spongdalsvegen fra Stormyra fotballbane mot Spongdal Sentrum og i Hangerslettvegen fra Spongdal Sentrum og opp til Folkvang Samfunnshus. Dette ble ikke tatt tak i og dere etterspør hvilke som ikke virker. Nå er det mange fler som ikke fungerer og nå begynner det å bli mørkt ute, så for guds skyld fiks det denne gangen! La gatebelysningen stå på på dagtid og kjør dere entur for å se hvilke som ikke fungerer selv!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • 7 stk mørke gatelys på hangerslettvegen mellom krysset Spongdalsvegen/hangerslettvegen og folkvang/byneset golfbane nå i kveld den 24.10.2019 kl 21.49

    Sendt inn av Vegard Lykken 21:52, torsdag 24 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter