Back to all reports

Dype hjulspor og fartshump skaper livsfarlig dam

Reported in the Annet category anonymously at 11:34, søndag 13 oktober 2019

Sent to Hordaland and Askøy 1 minute later

Det samler seg vann i hjulsporene på Kleppeveien. Plasseringen av den sørligste av de to fartshumpene mellom Kleppe skole og Kleppe barnehage gjør at vannet ikke har noe sted å renne bort. Jeg kom kjørende fra Askøy senter mot Juvik da en møtende bil kjørte ut i denne vanndammen. Det førte til at mesteparten av vannet i dammen havnet på frontruten min så jeg mistet enhver utsikt forover. Det var kun rask reaksjon fra min side som gjorde at jeg rakk å stoppe før fotgjengerovergangen mellom skolen og barnehagen, da det bare er ca. 10 meter mellom fartshumpen og fotgjengerovergangen. Dette er en dødsfelle, da eldre bilister med langre reaksjonstid sannsyneligvis ikke rekker å stoppe før fotgjengerovergangen hvor det ofte går små barn. Mulige løsninger på problemet er asfaltering av veibanen, flytting av fartshumpen og heving av veibanen. Selv før fartshumpene kom var det en liten forsenkning i veibanen på den lille rettstrekningen forbi Kleppe skole før en liten bakketopp i svingen før det går ned mot Askøy senter. Jeg kjørte moped i området på slutten av åttitallet, så det husker jeg godt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:54, søndag 10 november 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.