Tilbake til alle rapporter

Uoversiktlig veikryss pga. hekk

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 07:53, ons. 16 oktober 2019

Sendt til Statens vegvesen region midt og Kristiansund 2 minutter senere

For trafikanter som kommer kjørende fra Skogstjerna og skal til venstre nedover Torvhaugan så er det svært dårlig sikt mot høyre pga. en stor hekk som gir dårlig oversikt i krysset. Dette gjør at bilisten må svært langt frem i krysset for å se om det er klart fra høyre. Det skjer ofte at bilisten må sette bilen i revers og rygge bak når vi oppdager at det kommer bil og at vi ikke rekker en forsvarlig utkjøring foran bilen som kommer fra høyre.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei,

  Dette vil bli utbedret iht. krav til sikt.

  Sendt inn av Kristiansund kommune 13:55, ons. 23 oktober 2019

 • Problemet er forsøkt utbedret og det er blitt noe bedre, men krysset gir fortsatt for dårlig sikt til høyre ved utkjøring fra Skogstjerna. Problemet blir nok verre til våren/sommeren igjen når hekken er grønn og fylt av blader.

  Publisert anonymt 08:14, ons. 4 desember 2019

 • Sikten er kontrollert og funnet i henhold til siktkravene ved uregulert T-kryss i 30-sone, som sier at man 6 meter inn i sekundærveg (Skogstjerna) skal kunne se 20 meter til høyre i primærveg (Torvhaugan).

  Sendt inn av Kristiansund kommune 13:01, ons. 4 desember 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter