Back to all reports

Mangler fartsdumper

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 15:54, man. 21 oktober 2019

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst less than a minute later

I Frognervegen mellom Skogstjernevn. 52 og Kongsvegen ble det i sin tid anlagt fartsdumper. Disse "forsvant" imidlertid i forbindelse med at det ble lagt ny asfalt for et par år siden da man ikke hevet fartsdumpene og disse har i dag ingen misjon. I tillegg bør det anlegges en ny fartsdump i Frognervegen mellom kryssene der Skogstjernevegen munner ut i Frognervegen. Her er det alt for langt mellom eksisterende fartsdumper og farten på strekningen er alt for høy. I dag har det blitt stor trafikk på denne vegen i og med utbyggingen av nytt boligfelt "Frognerhagan" og det blir ikke noe mindre etter innflytting som starter nå før jul.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei!

    Vi skal se på dette. Kommer til å ta en ny fartsmåling/trafikktelling i Frognervegen for å kartlegge behovet for fartsreduserende tiltak

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 07:54, tir. 22 oktober 2019

  • Still open, via questionnaire, 14:28, tir. 19 november 2019

  • Ser at det skal foretas en fartsmåling/trafikktelling. Det må vel forhåpentligvis vente til våren og ikke gjøres på vinterføre. Ellers regner jeg med at behovet er vurdert tidligere da det har vært fartsdumper på vegen, men som har blitt fjernet/redusert i forbindelse med senere års asfaltering.

    Posted anonymously at 14:28, tir. 19 november 2019

  • Hei igjen. Vi tar ikke målinger vinterstid da farten er naturlig lavere da. Blir gjort til våren

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 15:05, tir. 19 november 2019

  • Hei. Nå har snøen (det lille vi hadde i år) forsvunnet og jeg håper det snart kan gjennomføres fartsmålinger som forespeilet. I tillegg har det nå flyttet inn mange nye beboere på nye Frognerhagan byggefelt og trafikken på vegen har økt betrakelig. Det er også stor byggeaktivitet i området og problemet med stor hastighet har ikke blitt noe mindre.

    Posted by Jan Svensson at 11:45, ons. 6 mai 2020

  • Nå har det gått en stund siden forrige oppdatering og telefonsamtale hvor det ble lovet fartsmåling i løpet av sommeren. Lurer på hvordan det har gått??

    Posted by Jan Svensson at 11:29, ons. 28 oktober 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?