Tilbake til alle rapporter

FV19 Rolfsnesvegen. Store mengder strøsand/knust stein i vegbane.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Alf Kvarme 17:46, onsdag 30 oktober 2019

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Etter fyrste natt med frost var i dagtidlig vegen mellom Rolfsnes og Rubbestadneset "grusa" med knust stein heile vegen. Som heilårs syklist er dette svært lite ønska. Det gir dårligt veigrep, punkteringar og øydlagte dekk(a kr.499,-) Eg har sykla til jobb mellom Rolfsnes og Rubbestadneset i over 10 år, men aldri sett på maken til "overkill" Har tidligare også klaga på at det blir strødd med knust stein på dei nye gang/sykkel vegane mellom Svortland og Gassasundet. Det resulterer i at me som syklistar nytar vegbana for å ikkje punktere i vinterhalvåret. Dvs sykkelveg er ubruklig halve året. Bruk heller salt mellom Hollundskjosen og Gassasund og strø i sentrum. Håpar dette fyrste og siste gong det blir brukt knust stein på vegbana. Eg har fått fleire henvendelsar frå andre syklistar med samme erfaring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Alf Kvarme 09:17, mandag, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter