Tilbake til alle rapporter

Fv108 Mosseveien. Overgang fra sykkelfelt til gang/sykkelvei sperret av snøhaug

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Jesper Henriksen 17:45, mandag 11 november 2019

Sendt til Fredrikstad og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Kommer man fra sykkelfeltet i retning sydøst og vil bytte til gang/sykkelveien ned i undergangen blir man igjen i år møtt av et snølager. Det ses ikke så tydelig på bildet, men snølageret sperrer totalt for rampen opp over kantstenen. Som det ses til høyre i bildet er det høy kantsten som er vanskelig å forsere med sykkel. Da må man rundt i rundkjøringen, potensielt til sjenanse for bilister som ikke ser problemet.

Også rapportert via Statens vegvesens kontaktformular.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vært i kontakt med Kim Eirik Kongshaug fra Statens vegvesen (Drift Østfold). Saken er tatt opp med Mesta as som bekrefter at de skal endre rutinene for å unngå snølagring her fremover. Saksnummer 2019/316791.

    Snøhaugen er dessuten godt på vei til å smelte, og allerede nå er det farbart. Markerer derfor FiksGataMi-saken som løst.

    Sendt inn av Jesper Henriksen 16:43, fredag 15 november 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter