Back to all reports

GS-vei mangler skilt og innsnevring etter gravearbeider

Reported in the Trafikkskilter category by Lars Hallstrøm Eriksen at 23:41, tor. 21 november 2019

Sent to Mandal and Statens vegvesen region sør 4 minutes later

Etter omfattende gravearbeider for å utbedre kloakk og overvann, mangler nå GS-skilt i den ene enden av GS-veien markert i gult på vedlagte kartutsnitt. I tillegg er innsnevringen som er vist på kart nå borte, slik at GS-veien framstår som bilvei, og vi har merket økende biltrafikk på GS-veien. Følgende bør gjøres: 1. Sett opp manglende GS-skilt. 2. Fjern/utelat underskilt "Gjelder ikke buss i rute", siden bussen la om til en annen trasé for mange år siden. 3. Legg til underskilt "Kjøring til Leirvikveien 2 tillatt". (Vi bor lenger bort i veien, men de som bor i nr. 2 må få kjøre på GS-veien for å komme til garasjen sin.) 4. Gjenopprett innsnevring i nordøstlig ende (der biler kommer fra når de kjører inn i området). Det enkleste kan være å sette opp en halv sjikane/bom som reduserer bredden, men som er mulig å passere med personbil for de som bor i nr. 2. Alternativt: tidligere innsnevring hadde form som vist på kartet, og besto av jord/gress med kantstein, som så ut til å være lagt oppå asfalt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 00:05, fre. 20 desember 2019

  • Gravearbeidene ble fullført (og GS-veien samt tilstøtende bilvei asfaltert) i september, men den fjernede skiltingen og innsnevringen av GS-veien ble ikke tilbakeført.

    Posted by Lars Hallstrøm Eriksen at 00:05, fre. 20 desember 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?