Tilbake til alle rapporter

Pga utbygging på Lambertseter ble taxiholdeplass «midlertidig» flyttet fra Langbølgen til Skiferveien 2-6, rett utenfor soverommene våre. Taxier har gått på tomgang og hatt på høyttaler og holdt oss våkne. Det har ikke vært greit for eldre, nattvaktarbeidere og småbarnsfamilier. Men, vi har overlevd. Nå har vi registrert at det er bygget og gravd og etablert ny taxi holdeplass på Lambertseter, lokalisert til Lambertseterveien, rett utenfor Nye Lambertseter senter.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 03:00, søn. 24 november 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Hei! Pga utbygging på Lambertseter ble taxiholdeplass 2018 «midlertidig» flyttet fra Langbølgen til Skiferveien 2-6, rett utenfor soverommene våre i lavblokker. Taxier har gått på tomgang og hatt på høyttaler og holdt oss våkne. Det har ikke vært greit for eldre, nattvaktarbeidere og småbarnsfamilier. Men, vi har overlevd. Vi har registrert at det lenge er bygget og gravd og etablert ny taxi holdeplass på Lambertseter, lokalisert til Lambertseterveien, rett utenfor Nye Lambertseter senter. Det er vi glad for. Allikevel opplever vi at taxier ennå står i Skiferveien 2-6 og venter på kunder! KAN ADMINISTRATIV ANSVARLIG få gitt tydelig beskjed til aktuelle taxi bedrifter om endringen?

På forhånd tusen takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter