Tilbake til alle rapporter

Manglende fotgjengerovergang

Publisert av Bente Andreassen 13:47, tir. 8 mars 2011

Sendt til Vest-Agder og Søgne 3 minutter senere

Ved Kiwi-butikken på Tangvall er det ikke noen fotgjengerovergang fra parkeringsplassen og over til fortauet. Det er riktig farlig å ta seg over, for bilene kommer fort. Her bør det lages en skiltet overgang snarest, før det skjer en ulykke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg fikk til svar at det var laget underganger flere steder, men det gjelder jo ikke her, da problemet gjelder fotgjengere som skal opp fra Kiwibutikken til Toftelandsveien i retning mot elva, akkurat i krysset Tangveien/Toftelandsveien/parkeringsplassen ved Kiwi. Har sett nestenulykker med fotgjengere (barn) på stedet, der bilene kommer fort og det er liten oversikt også for dem.

    Sendt inn av Bente Andreassen 18:58, tir. 5 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:58, tir. 5 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:15, tir. 3 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter