Tilbake til alle rapporter

Anleggsvei

Rapportert i kategorien Hull i vei av Anders Moe 07:54, tir. 13 september 2011

Sendt til Statens vegvesen region sør og Modum mindre enn et minutt senere

Veien fra Folkvang, og HELE rolighetsmoen er i så dårlig stand, at kommunen MÅ gjøre noe. Helt siden det ble bygd på Rolighetsmoen, ble det anlagt anleggsvei. Dette skulle utbedres når byggetiden var over. For 20 - år siden. Den er full av hull, har ødelagt 3 stk felger på bilen. Store spisse steiner ligger i asfalten. Gjør noe for innbyggerne i Geitus også, ikke bare Vikersund og Åmot !!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hullene er tettet med asfalt, som ligger 3 cm høyere enn resten av veien. Godt forsøk, men ikke bra nok!! Hele Rolighetsmoen trenger en oppgradering, og NY asfalt.

    Publisert anonymt 09:26, fre. 7 oktober 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter