Back to all reports

Snørydding

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 16:02, fre. 17 februar 2012

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 3 minutes later

Når trondheim kommune forventer at huseiere ikke brøyter snø ut i gata, hvorfor freser dere da igjen hele vår lange innkjørsel, som går på langs med veien, med tung snø og harde isklumper? Dette skjer nesten hver eneste gang dere brøyter her, og det tar oss flere timer hver gang å rydde opp så vi kommer oss inn med bil. Det er ikke hus på andre siden av veien, det må da være en enkel sak for dere å snu fresen dit, eller å være litt mere nøye med retning på fresen, så vi slipper å bli nedfrest? Alle naboene i området er helt oppgitt over dette også. Håper dere kan finne en bedre løsning for dette i fremtiden, synes det er urettferdig at dere forventer at vi ikke rydder snøen vår ut i kommunal vei, når dere rydder snø og is fra kommunal vei opp gjennom en 20m lang innkjørsel! En håpefull hilsen fra Marit Aarvik, Bratsbergvegen 340.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 16:54, fre. 16 mars 2012

  • Fantastisk service, ble oppringt morgenen neste arbeidsdag og fikk beskjed om at de skulle snu fresen den andre veien heretter, og hvis det ble noen nye problemer så var det bare å ringe på =)

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 16:54, fre. 16 mars 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?