Tilbake til alle rapporter

Huller i veien.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Tom-Egil Hansen 11:20, tir. 13 mars 2012

Sendt til Ringerike og Statens vegvesen region sør 5 minutter senere

Øverst i Soknedalsveien, fra første fartshump, når man kommer fra sentrum. Der har det (jeg vet ikke hvor lenge, men det er lenge)vært en 5-6 tverrgående sprekker over hele veibanen. Der disse sprekkene havner i hjulsporene har det gradvis blitt større og større hull som man merker som slag i bilen når man kjører over. Spesielt tyngre kjøretøyer (f.eks. buss som jeg kjører til daglig) slår forferdelig når man passerer disse. Egentlig bare en liten fillejobb å få utbedret skulle man tro, men det har hittil ikke sett ut til at noen har ansvar for denne type skader i veien. Tiden da man så veiarb. med liten lastebil og oljegrus på planet reise rundt for å tette småhull, er definitivt over. I dag skal hull bli så store at man først får skader på kjøretøy eller det skjer uhell før noen dukker opp. Er det dette som kalles framskritt??

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Tom-Egil Hansen 12:44, tir. 10 april 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter