Tilbake til alle rapporter

Malplassert stein på gangvei

Publisert av Karin Berg 13:40, ons. 21 mars 2012

Sendt til Verdal og Nord-Trøndelag 5 minutter senere

Har gjentatte ganger kontaktet kommunen for å få plasser en stein som kan hindre kjøring på gangveien like utenfor vårt hus. Harry Halland i Verdal Kommune vet hva dette gjelder. Steinen som er satt dit er satt så langt til siden av veien så biler passerer fint. Dette skal være en trygg plass for barna, men det er det altså ikke. I og med dette er skiltet som en gang-og sykkelvei skulle det vel ikke være så veeeeldig vanskelig å plassere en stein i hver ende av veien og helst da så bilene IKKE kan kjøre forbi. Dette gjelder gangveien mellom Fridheimsgata og Prof.Ryghs gate.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:21, ons. 18 april 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter