Back to all reports

Ødelagt vei!!

Reported in the Hull i vei category anonymously at 23:42, fre. 23 mars 2012

Sent to Statens vegvesen region øst and Etnedal 3 minutes later

Fyfader det er jo helt sinnsykt å kjre mellom Dokka og Valdres jo!! NÅR skal dere fikse veien på midten som ikek er ordnet der da?? jeg har SUV men hallo, det er jo som å kjøre berg og dalbane man må jo holde seg fast i rattet for å ikke bli kastet baki baksetet når man treffer de dumpene der i 40kmt jo! Og understellet på bilen BÅNNER og det smeller og bilen blir kastet hit og dit i veibanen, det kommer til å ende med en møteulykke og det kommer til å renne blod, og det blodet er på deres hender! Dere MÅ se å få fikset den veibiten som gjenstår på toppen der!!!!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 00:03, lør. 21 april 2012

  • ingen oppdatering eller noe svar fra vegvesen eller noen andre.. desverre så er veien ikke blitt bedre, men enda verre, om jeg skulle rapportert alle hull med gps punkt ville jeg ikke hatt noe annet å gjøre og en reise over åsen der ville ok da tatt meg resten av året.. er helt sinnsyk klein vei der, og så sammenhengende dårlig så langt vet jeg ikke om noen annen plass som har..

    Posted anonymously at 00:03, lør. 21 april 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.