Tilbake til alle rapporter

Oppkjøring Sagbråtenfeltet!

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 23:48, fre. 23 mars 2012

Sendt til Nord-Aurdal og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Nei, nå er det på tide å komme med no asfalt og rette opp de 100 metrene som er gravd opp, og som har så store humper at bilene setter seg fast der om de ikke tar fart og kjører så gnistene spruter oppover der.. det er så store humper at jeg har sett skolebarn på sykkel forsvinne i en hump og aldri dukke opp igjen! En gang så jeg e mann gå nedover veien og han blei borte i et av hullene og det måtte en KRANBIL til for å få løftet han opp igjen og i sikkerhet! Dere kommer her gjennomsnittlig hvert 2 å og kaster på ett par spader med litt kald asfalt og håper det at nå slutter vi å klage, men jeg har papirer med underskrifter av alle i feltet her og de sender jeg til dere om dere ikke kommer og fikser veien vår!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:08, lør. 21 april 2012

  • er fortsatt ikke løst annet enn en mail fra kommunen som sier de skal fjerne asfalten dette året og legge ny neste år.. jeg HÅPER jeg slipper å mase neste og neste og neste og neste år på å få tilbake asfalt OM de kommer og fjerner den i år da.. krysser fingrene! egentlig så burde de kunne frese opp og legge asfalt med det samme, jeg ser ike poenget med å dra 100 meter med asfalt ut over flere år..

    Publisert anonymt 00:08, lør. 21 april 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter