Back to all reports

Mørkveien fra Heliveien til Mørk Golfbane.

Reported in the Hull i vei category by Jon Einar Aandal at 18:42, fre. 27 april 2012 ; (there is no pin shown as the user did not use the map)

Sent to Askim and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Det skreives et annet sted at denne veien er fikset. Det er IKKE tilfelle. Når skal de ansvarlige ta tak i dette slik at også vi som bor her skal føle at veiavgiften også kommer oss til nytte ? Det er en skam at det nå i flere år har vært slik, og de lapper hull ved å kjøre rundt med spadene sine. Dette vet de fleste at slikt holder ikke lenger enn tiul neste regnvær. NÅ VIL VI HA DENNE VEIEN FIKSET !!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det kunne jo vært hyggelig å fått et svar på når en ser for seg reasfaltering av denne veistrekningen. Historien er jo at det ligger en reklamasjon inne i dette fra sist. Vi er lovet nå i alle år siden at dette SKAL ordnes snart, men det skjer ikke noe. Det er en del av oss som driver næring langs denne veien og er avhengig av at den er farbar - vi ber om et svar.

    Posted by Peder Mørk at 12:53, man. 30 april 2012

  • Veien ødelegger bilene våre. Dette er helt håpløst. Vi var veldig glade for noen år siden når veien skulle få ny asfalt, men gleden ble desverre kortvarig, da asfalten ikke holdt!!

    Posted by Tina Mørk at 22:36, lør. 5 mai 2012

  • Denne veistrekningen er totalt bortglemt og uprioritert fra vegvesenets side. For oss som bor her og bruker veien og våre biler, så er det som Tina Mørk sier. Bilene blir ødelagt av veien. Kanskje vi skal prøve en sak for rettsvesenet ? Er det slik at vi som bor her er andre eller tredjerangs-borgere som ikke fortjener å ha en god vei å kjøre på ? HVORFOR gjør man ikke noe med veien ? Og HVORFOR er det ingen som gir oss et svar på hva som skal skje med veien. For noe bør og skal skje. Vi betaler avgifter i bøtter og spann via drivstoffavgifter, veiavgifter og skatt ellers som skal brukes til fellesskapet. Hadde en av de ansatte i en ledende stilling innenfor veimyndighetene bodd her, så tenker jeg det hadde vært andre forhold her. Jeg kan gjerne selge en tomt til en veibyråkrat så vi får prøvd ut min påstand. Dette må da være flaut på vegne av Statens vegvesen . Men vi gir ikke opp. Jeg kommer til å henge i stroppen så lenge det er liv i meg. For denne veien skal vegvesenet ordne opp i. I morgen går det en melding til lokalavisa. Og etter det så skal det flomme på av meldinger som forteller status på Mørkveien. Nok er nok. En skam er det at ingen føler ansvar nok til å ta tak i dette.

    Posted by Jon Einar Aandal at 01:06, søn. 6 mai 2012

  • Denne veien må ferdigstilles nå! Det er foretatt noe asfaltering i fjord, men det gjenstår et stykke. Det er risiko både for biler og mennesker når standarden på veien er så dårlig

    Posted by Kjersti Jargvoll at 06:43, man. 7 mai 2012

  • Fremdeles er det støyende taushet fra de som burde føle et ansvar for veien. Har dere så mye å gjøre at det er for mye forlangt å gi oss et svar ?

    Posted by Jon Einar Aandal at 19:28, man. 7 mai 2012

  • Still open, via questionnaire, 23:13, fre. 25 mai 2012

  • Total ansvarfraskrivelse fra de som har ansvaret. Ikke overrasket. Synd at slike i det hele tatt skal heve lønn på det offentliges bekostning. En skam er det at veien IKKE blir satt i stand.

    Posted by Jon Einar Aandal at 23:13, fre. 25 mai 2012

  • Still open, via questionnaire, 11:06, lør. 23 juni 2012

  • En total ansvarsfraskrivelse av flere momenter vedr denne veien. Veidekket som ble lagt for få år siden er i tillegg en reklamasjonssak som INGEN enda har tatt tak i, på tross av at reklamasjonen er kjent og innmeldt i god tid før garantiens utløp. De som skal forvalte denne avtalen har ikke gjort jobben sin, og om de ikke ønsker å fullføre den så bør de enten sparkes eller gå av ved egen vilje. Vi kan da ikke være tjent med at folk gir blaffen i sine hovedoppgaver. Om det nå ikke skjer noe i denne saken så skal jeg sørge for at ledelsen får dette opp på bordet eller om jeg må gå helt til toppen om nødvendig. Nok er nok. Fristen for min tålmodighet har gått ut. Sett i gang og gjør ferdig jobben.

    Posted by Jon Einar Aandal at 11:06, lør. 23 juni 2012

  • Etter en lang pause så er jeg tilbake med min rapport. Det som "vesenet" puttet ned i hullene med sine lite slitte spader er allerede bortkastet. Hull på hull, og nå er det snøen som skal fylle disse skjønner jeg. Jeg har et håp om at man i "vesenet" tar til fornuft og legger et helt nytt toppdekke på denne veien allerede til våren. Men det er vel kanskje som å tro på julenissen ?

    Posted by Jon Einar Aandal at 13:15, lør. 8 desember 2012

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?